Svineretter

Svinestek og kjøttkaker serveres med surkål, grønnsaker og en brun saus
Allergener: Melk, gluten, selleri
Kr 170,-


Røkt svinekam og kjøttkaker serveres med surkål, grønnsaker
og en brun saus
Allergener: Melk, gluten, selleri, sennep
Kr 175,-


Saltkjøtt av svinebog og kokmorr serveres med kålrotstappe og en løksaus
Allergener: Melk, gluten, selleri, sennep
Kr 195,-


Helstekt svinefilet serveres med friske grønnsaker, baconmix og en kremet champignonsaus

Allergener: Melk, gluten, selleri
Kr 215,-



Orientalsk gryte av svin-serveres med ris,salat,brød og smør

Allergener: Melk, gluten, selleri
Kr 145,-


Spekemat (4 sorter spekemat serveres med eggerøre, potet og rømme
)
Allergener: Egg, Melk, selleri
Kr 170,-


Spekemat og rømmegrøt

Allergener: Egg, melk, gluten, selleri
Kr 189,-